20180815 Flyer vrijwilligers gezocht A5Speeltuin ’t Span is een gezellige en leuke speeltuin, gelegen in Alkmaar-Noord. Omringd door groen van het park de ‘Groene Voet’ bieden we al meer dan 25 jaar speelplezier aan alle kinderen tot ongeveer 12 jaar. We draaien volledig op vrijwilligers en zijn 7 dagen per week open van 10 tot 17 uur. Eind maart opent het speelseizoen en eind oktober sluiten we de poorten weer. Maar om te zorgen dat kinderen zich kunnen blijven uitleven in onze speeltuin, zoeken we vrijwilligers!

Penningmeester vacant
De stichting heeft een bestuur, maar op dit moment zitten wij zonder penningmeester. Wij zijn met spoed op zoek naar een vrouw/man die deze functie binnen ons gezellige bestuur wilt bekleden!

 

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.