Speeltuin ’t Span is een gezellige en leuke speeltuin, gelegen in Alkmaar-Noord. Omringd door groen van het park de ‘Groene Voet’ bieden we al meer dan 25 jaar speelplezier aan alle kinderen tot ongeveer 12 jaar. We draaien volledig op vrijwilligers en zijn 7 dagen per week open van 10 tot 17 uur. Eind maart opent het speelseizoen en eind oktober sluiten we de poorten weer.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en de bestuursleden onderhoud, evenementen, vrijwilligers, algemeen en communicatie. Op dit moment zitten wij zonder penningmeester. Wij zijn met spoed op zoek naar een vrouw/man die deze functie binnen ons gezellige bestuur wilt bekleden!

Wat bieden wij?

– Een leuke functie als vrijwilliger.
– Inwerkperiode met begeleiding door een ervaren vrijwilliger.
– GRATIS gezinsabonnement.
– Een gezellige inloopmiddag iedere laatste zaterdag van de maand (vanaf 17.00 uur) met een drankje en een hapje.
– Een gezellig vrijwilligersfeest aan het eind van ieder seizoen.

Wat verwachten wij van de penningmeester?

– Ervaring in de functie van penningmeester, dan wel de werkzaamheden willen leren (boekhouding, betalingen, aanvragen subsidie enz.)
– Goede sociale vaardigheden.
– In ieder geval eenmaal per maand aanwezig kunnen zijn bij de bestuursvergadering (laatste woensdagavond van de maand).

Meer informatie?

Kom gezellig langs en proef de sfeer in onze gezellige speeltuin. Voor meer informatie kunt u de voorzitter J.C. den Ouden bellen (06-20416915) of u kunt uiteraard een bericht sturen via deze site. Wij nemen dan contact met u op.

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.