Festiviteiten opening afgelast

Het kabinet heeft op donderdagmiddag 12 maart nieuwe maatregelen getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus. Hierop is besloten om het openingsfeest van speeltuin ’t Span op zondag 22 maart niet door te laten gaan.

De speeltuin zal wel gewoon de deuren openen om 13.00 uur, maar dan zonder de activiteiten. Ook zullen er maar maximaal 100 personen in de speeltuin worden toegelaten zoals gesteld in het advies van de overheid.

Daarnaast roepen we iedereen op om niet te komen bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Meer informatie over het coronavirus.

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.