Opening speeltuin 22 maart

Nog even en dan gaat speeltuin ’t Span weer open! Op zondag 22 maart om 13:00 uur opent speeltuin ’t Span weer haar deuren. Dit jaar is het thema de jungle.

Opening

De officiële aftrap voor het nieuwe seizoen is om 14.00 uur. Deze opening vindt dit jaar plaats zonder ballonnen. Wel zal het seizoen natuurlijk feestelijk geopend worden, maar dan op een andere manier! Er is deze middag ook een springkussen.

Abonnement

Daarnaast is er weer de mogelijkheid om het abonnement voor het nieuwe seizoen aan te vragen. De pasjes liggen dan uiterlijk een week later voor je klaar.

Entree

De entree is vandaag 2,00 euro voor alle kinderen van 2 tot en met 13 jaar, ongeacht of je lid bent of niet.

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.