Wintersluiting speeltuin

Het speelseizoen 2019 is voorbij! Dat betekent dat we vanaf nu niet meer dagelijks geopend zijn… Maar komend weekend is er natuurlijk wel Halloween: lekker griezelen in de speeltuin! En op 11 november kan je langslopen voor een versnapering tijdens Sint Maarten.

Blijf onze website en Facebookpagina in de gaten houden voor het laatste nieuws en wanneer we weer open gaan in 2020!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.