Speeltuin gaat 24 maart weer open

Na de wintersluiting gaat eindelijk de speeltuin op 24 maart om 13:00 weer open. Zoals elk jaar gebeurt dat dit jaar ook weer feestelijk. Opperhoofd J.C. den Ouden zal om 14.00 uur het officiële startsein geven. Opperhoofd… want het thema dit jaar is: het Wilde Westen!

Activiteiten

Je kunt je inschrijven voor een nieuw abonnement en een spelletjeskaart voor deze dag kopen. Entree is € 2,00 per persoon van 2 tot en met 13 jaar, ongeacht of je lid bent of niet. We gaan ons deze dag vermaken met hoefijzers, spijkers, stokpaardjes, lasso’s en goudklompjes. Je kunt je laten schminken en nog veel meer.

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.