Hulp gezocht met graven

Helaas… na inspectie is naar voren gekomen dat de palen van ons speelkasteel vervangen moeten worden! Daarom zoeken we de komende dagen hulp met het uitgraven van de palen. Dus heb je tijd? En misschien had je nog wel een goed voornemen om te sporten. Kom dan naar speeltuin ’t Span om te helpen. Je zorgt er dan voor dat we 24 maart weer (veilig) open kunnen!

Meer informatie? Mail dan even naar algemeen@speeltuinhetspan.nl

20190219 Hulp gezocht uitgraven palen kasteel

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.