Griezelen in ’t Span

Halloween komt er weer aan en dat betekent griezelen in ’t Span! Met het invallen van de schemering tot totale duisternis is het nog enger en spookachtiger dan vorig jaar. Durf jij zaterdagavond de grote spooktent binnen te treden? Mocht je dan niet kunnen, dan kun je de griezelige tent ook op zondag bezoeken.

Op zaterdagavond vindt Halloween plaats van 19:00 tot 21:00 uur. Op zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden

Op zaterdag 27 oktober is speeltuin ’t Span geopend van 10:00 tot 14:00. Na twee uur is de speeltuin gesloten en worden de voorbereidingen voor Halloween getroffen. Op zondag 28 oktober gaat de speeltuin om 13:00 uur open. Dit is tevens de laatste openingsdag van de speeltuin dit seizoen.

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.