Tentenkamp 22 en 23 juli

Hoe gaaf is dat: kamperen in een speeltuin! Een eigen tent meenemen hoeft niet, wel natuurlijk je slaapspullen! Veel activiteiten, gezelligheid en vermaak!

Start zaterdag om 13.00 uur en einde zondag om 11.00 uur. Kosten per kind 8,50 euro inclusief eten en drinken. Het tentenkamp is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Inschrijfformulieren zijn te krijgen aan de balie van de speeltuin.

Update 12 juli: de plaatsen voor de tentenkamp zijn vol. Opgeven en meedoen met het “’t Span got talent” is nog wel mogelijk!

Tentenkamp speeltuin 't Span

1 Comments

 1. Pleuni dijkstra

  Goedenavond, ik vroeg me af of er nog twee plekjes zijn voor mijn beide zoontjes in het kampeerweekend? Het lukt me niet om morgen langs te komen maar zaterdag kan ik komen betalen. Kan ik ze nog opgeven. Het gaat Beau en Sam Dijkstra 9 en 7 jaar?
  Ik hoor het graag.

  Alvast bedankt
  Met vriendelijke groeten,

  Pleuni

Reageren niet mogelijk.
Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.