Zondag 18 juni jubileumfeest

Op zondag 18 juni vieren we ons 25-jarig bestaan met een fantastisch feest voor alle kinderen, een receptie voor genodigden en een feestavond voor onze vrijwilligers! De toegang tot de speeltuin is gratis. Een spelkaart kost € 2,- en daarmee kan je op een springkussen, in een draaimolen, iets maken met een verfmachine en nog meer! Het feest voor de kinderen is van 12.00 – 16.00 uur. Ook vinden de uitreikingen plaats van de ballonnen- en kleurwedstrijd.

Jubileumfeest speeltuin 't Span

3 Comments

  1. Paul Buter

    We laten bij deze weten dat we graag aanwezig zullen zijn bij de receptie van het 25-jarig jubileumfeest!

  2. M.Augustijn

    Bij Deze meld Ik mij aan voor het jubileumfeest op18juni M.augustijn

Reageren niet mogelijk.
Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.