Elke woensdag- en zondagmiddag welkom in wijkcentrum Daalmeer

Speeltuin ’t Span is gesloten vanwege een verbouwing. Elke woensdag- en zondagmiddag ben je daarom welkom in Wijkcentrum Daalmeer voor de knutsel- en spelmiddag. Het is van 14:00 tot 16:30 uur. Voor leden is het gratis op vertoon van het pasje en voor niet-leden kost het 1,- euro.

2 Comments

 1. Elin

  Jammer dat jullie dit op de site laten staan… ik stond hier vanmiddag met 2 zeer teleurgesteld kindjes, omdat het blijkbaar afgelast is….

  • Beste Elin,

   Dat is heel vervelend om te horen. Wel fijn dat je het doorgeeft. Door een intern misverstand is het stoppen van deze activiteit niet geplaatst op de website en de Facebookpagina.

   Excuses voor het ongemak!

   Vriendelijke groet,

   Edwin

Reageren niet mogelijk.
Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.