Tentenkamp 16 en 17 juli

Begin je zomervakantie goed met het jaarlijkse kampeeruitje in de speeltuin! Alle clowntjes, acrobaten, goochelaars etc. kunnen dan kamperen in ‘t Span. Neem je eigen tent plus slaapspullen mee en zet deze op in de speeltuin.

Veel activiteiten, gezelligheid en vermaak in teken van het thema Circus. Het tentenkamp start op zaterdag 16 juli om 13:00 uur en het eindigt op zondag 17 juli om 11:00 uur. Kosten per kind zijn 8,00 euro (dat is inclusief eten en drinken). Het tentenkamp is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen aan de balie van de speeltuin.

Tentenkamp-1200x900

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.