Tentenkamp komt er weer aan

Begin je zomervakantie goed met het jaarlijkse kampeeruitje in de speeltuin! Neem je tent mee, je slaapspullen en de gezelligheid kan beginnen! Superleuk natuurlijk! Veel activiteiten, plezier en vermaak in het teken van het thema ‘Waterwereld‘.

Het start zaterdag 21 juli om 13.00 uur en het tentenkamp eindigt op zondag 22 juli om 11.00 uur. De kosten per kind zijn 8,50 euro, dat is inclusief eten en drinken. Het tentenkamp is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen aan de balie van de speeltuin.

2018-07-21-Tentenkamp ´t Span

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.