Veel bedrijvigheid op 23 juni

Op 23 juni zijn er verschillende activiteiten in onze speeltuin. In de ochtend ontvangen we buiten de poort van ’t Span duizenden wandelaars op hun laatste dag van de Wandelvierdaagse Alkmaar. Ze kunnen bij ons een rustmomentje kiezen met een hapje en een drankje.

Landelijke speeltuindag
Vanaf 12.00 uur gaat de speeltuin open voor de landelijke Speeltuindag. De speeltuin is gratis geopend voor bezoekers van alle leeftijden. Er is veel te doen: het programma wordt later bekend gemaakt, maar het wordt weer heel gezellig.

Kinderdisco
En als je dan ’s avonds nog niet moe bent, dan is er een kinderdisco!

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.