Speeltuin ’t Span zoekt hulp!

Kent u Speeltuin ’t Span? De verborgen speelparel in park De Groene voet voor alle kinderen? Hier kunnen kinderen zich echt uitleven! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.

Vrijwilligers nodig!
De speeltuin draait volledig op vrijwilligers. Zij maken het ieder jaar weer mogelijk dat de kinderen veilig kunnen spelen. Wat is er nu leuker dan actief zijn in een ontspannen sfeer! Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor het houden van toezicht en/of de verkoop van abonnementen en etenswaren. Ook kunnen wij handige papa’s en opa’s (maar natuurlijk ook mama’s) goed gebruiken voor de klusjes in de speeltuin. En we zijn op zoek naar bestuursleden, zoals een penningmeester en een coördinator vrijwilligers.

Wat bieden wij?
• Blije kindergezichten (onbetaalbaar).
• GRATIS gezinsabonnement.
• Een leuke functie als vrijwilliger.
• Inwerkperiode met begeleiding door een ervaren vrijwilliger.
• GRATIS koffie/thee voor jezelf tijdens werktijd.
• Een gezellige inloopmiddag iedere laatste zaterdag van de maand (v.a. 17.00 uur) met een drankje en een hapje.
• Een gezellig vrijwilligersfeest aan het eind van ieder seizoen.

Wat verwachten wij van een vrijwilliger?
• Goed kunnen omgaan met kinderen en hun ouders/begeleiders.
• Goede sociale vaardigheden.
• Onbesproken gedrag met kinderen is een vereiste.
• Minimum leeftijd van 18 jaar.
• Minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar zijn.

Meld je nu aan! Bel voor meer informatie tijdens openingstijden (10 – 17 uur) met (072)5619256, of vul het formulier in.

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.