Speeltuin ’t Span weer dagelijks geopend

Speeltuin 't SpanWarme chocomel, broodjes worst, mutsen en sjaals: de kou mocht de pret niet drukken tijdens het openingsfeest van ’t Span. Iedereen was lekker warm aangekleed om te komen spelen in onze leuke speeltuin! Er waren vanwege het openingsfeest extra activiteiten. Zo was er een groot haaienspringkussen, popcorn, kon je vissen vangen en je laten schminken. Alles stond dus in het thema van dit jaar: waterwereld. Uiteraard werd ook de opening weer feestelijk ingeluid met ballonnen.

Vanaf vandaag is de speeltuin weer dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur (bij slecht weer, groot onderhoud of personele omstandigheden kan hiervan worden afgeweken). We zoeken nog steeds vrijwilligers, dus meld je aan!

Meer foto’s van de opening volgen eerdaags.Springkussen speeltuin 't Span

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.