Speeltuin gesloten voor onderhoud

De speeltuin is dicht vanwege onderhoud en om alles in orde te maken voor het openingsfeest op zondag 18 maart om 13:00 uur.

Word vrijwilliger!

Speeltuin ’t Span kan niet open zonder al die fantastische vrijwilligers! We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen in de speeltuin. Dit voor het houden van toezicht en/of de verkoop van abonnementen en etenswaren. Daarnaast zoeken we handige papa’s/mama’s/opa’s/oma’s etc. die de mooiste speeltuin van Alkmaar willen onderhouden!

>> Meer informatie

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.