Help mee tijdens NL Doet

Ieder jaar is het weer een race tegen de klok om de speeltuin op tijd helemaal fris en fruitig te maken voor een seizoen lang speelplezier. Samen met eigen vrijwilligers en vrijwilligers van NL Doet hopen we er een leuke, gezellige en werkzame dag van te maken, zodat we alle kinderen en hun ouders weer blij kunnen maken in de mooiste speeltuin van Alkmaar!

Meld je aan via https://www.nldoet.nl/klus/31434

Deel dit bericht!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.