Speeltuin ’t Span gaat vandaag open om 12:00 uur

Let op: in verband met het jubileumfeest van gisteren gaat speeltuin ’t Span vandaag om 12:00 uur open. We gaan eerst nog even opruimen, zodat iedereen straks weer fijn kan spelen! Vanaf morgen gelden gewoon weer onze reguliere ruime openingstijden.

 
 
 

Deel dit bericht!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.