Paaseieren zoeken in ’t Span

Paaseieren zoeken in 't Span

Met Pasen worden er weer eitjes verstopt in de speeltuin! Kom deze dus zoeken. De speeltuin gaat op Tweede Paasdag (17 april) om 13:00 uur open. Het paaseieren zoeken begint om 13:30 uur. De paashaas loopt ook rond om stiekem extra eitjes te verstoppen. Daarnaast is er een loterij met mooie prijsjes, waarvan de opbrengst voor leuke evenementen in ’t Span is. Een lootje kost 1,00 euro.

Entreekaarten voor het paasfeest kosten eveneens 1,00 euro.

 

 

Deel dit bericht!

1 Comments

  1. M. Oud

    Hallo,

    Ik vroeg mij af of het ook mogelijk is om later op het paasfeest te komen, en of ze dan nog wel eitjes kunnen zoeken? En hoe laat de loterij is? Wij kunnen namelijk pas rond 14.30/15.00 er zijn.
    En is aanmelden van te voren gewenst?

    Met vriendelijke groeten

Reageren niet mogelijk.
Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.