Opening een groot succes

Speeltuin ’t  Span is vandaag weer feestelijk open gegaan. Het was een daverend succes! Met het oplaten van de ballonnen werd het nieuwe seizoen geopend. In de zonovergoten speeltuin genoten ongeveer 1.500 bezoekers van de vele activiteiten. Van schminken tot bungee trampolinespringen, van een suikerspin tot een schietspel: overal was veel belangstelling voor. Maar natuurlijk werd ook volop gespeeld en genoten in de vernieuwde speeltuin.

Verbouwing

De afgelopen maanden is keihard gewerkt door vrijwilligers om te zorgen dat vandaag ’t Span weer open kon gaan. Er zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst, de zandbakken zijn vernieuwd, een carrousel is geplaatst en nog meer. Ook is het nodige onderhoud gepleegd en is er veel geverfd en schoongemaakt.

Trompetterkorps Alkmaar

Het Trompetterkorps Alkmaar kwam ook langs en zorgde met een optocht voor een muzikale omlijsting. Heel gezellig deed het korps ook een rondje door de speeltuin. Daarnaast zorgde dj Melvin Talens voor gezellige muziek.

Meer foto’s in het foto-album van de opening.

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.