Rabobank en vrijwilligers aan de slag

Afgelopen vrijdag en zaterdag organiseerde het Oranje Fonds NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. En dat deden medewerkers van de Rabobank en vrijwilligers van speeltuin ´t Span!

Rabobank

Na een stevige lunch gingen de medewerkers van de Rabobank hard aan de slag. Vele rubberen tegels zijn verplaatst. Deze stonden vooraan in de speeltuin, maar moesten naar de achterkant. Waarom? Dat kan je zelf bewonderen als de speeltuin op 26 maart weer open gaat. Ook zijn een hoop oude materialen opgeruimd. Kortom, ze zijn erg actief bezig geweest en we zijn de Rabobank dus erg dankbaar voor hun hulp!

Eigen vrijwilligers

Vrijwilligers van ’t Span gingen de zaterdag hard aan de slag. Onkruid weghalen, tegelen, gepoetst: vele klussen werden uitgevoerd om alles voor de opening klaar te hebben! De tijd tikt, maar een ding is zeker: de speeltuin gaat 26 maart weer open en iedereen is welkom om de vernieuwde speeltuin te komen bekijken!

Deel dit bericht!

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.