Vernieuwd speeltuin ’t Span opent op 26 maart

Alvast voor in de agenda: speeltuin ’t Span opent weer de deuren op 26 maart om 13:00 uur! Dat is dus de dag van het openingsfeest van het nieuwe seizoen. Het is ook een bijzondere opening, want dit jaar bestaat de speeltuin 25 jaar! De opening van dit jubileumjaar wordt muzikaal omlijst met het Trompetterkorps Alkmaar. Ook is er een bungjeejumpkussen aanwezig.

Momenteel wordt hard gewerkt in ’t Span, om nieuwe speeltoestellen te plaatsen en om onderhoud te plegen. Nog even geduld dus voordat je alles kan bewonderen!

 

Deel dit bericht!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.